Satelity online do turniejów pokerowych na żywo w Bułgarii

Eureka Poker Tour Złote Piaski

Wygraj bilety do satelitów Eureka Poker Tour Złote Piaski!

Następny przystanek na trasie Eureka Poker Tour to kurort Złote Piaski – teraz, aby zwiększyć Twoje szanse na zdobycie wejściówki do tego turnieju, dajemy Ci możliwość wygrania biletów do satelitów za €6,60; €33 i €162 na dwa sposoby:

Turniej na żywo odbędzie się w dniach 23-26 czerwca w zachwycającym nadmorskim kurorcie Złote Piaski w okolicach Warny, a Ty możesz wygrać pakiet zawierający wszystko, co potrzebne, aby wziąć w nim udział. Pakiet nagród wart jest €1400 i zawiera wpisowe do Turnieju Głównego w wysokości €800, zakwaterowanie w hotelu i pieniądze na podróż.

Nie zapomnij, że możesz także zarejestrować się bezpośrednio do dowolnego satelity Europa Poker Tour, kiedy tylko zechcesz. Aby zobaczyć aktualną listę turniejów, wystarczy wejść w zakładę „Wydarzenia” > „Specjalne” > „Wszystkie” w lobby PokerStars.

Freerolle i turnieje z niskim wpisowym

Turnieje darmowe i z niskim wpisowym rozgrywane są w terminach podanych poniżej. Możesz je znaleźć, wchodząc w zakładkę „Turnieje” > „Lokalne” w lobby PokerStars.

WpisoweDataGodzinaNagroda
Gratis Codziennie od 27 maja do 17 czerwca 20:00 CET (14:00 ET) 100 biletów za €1,10 do turniejów kwalifikacyjnych Eureka Złote Piaski
€1,10 Codziennie od 27 maja do 18 czerwca 20:30 CET (14:30 ET) 18 biletów za €6,60 do satelitów Eureka Złote Piaski* + gwarantowana pula nagród €300

*Bilety zostaną dodane do konta gracza przed odbywającym się następnego dnia satelitą za €6,60. Gracze mogą wykorzystać bilety do 19 czerwca do rejestracji w dowolnym satelicie za €6,60. Po tym terminie wszystkie niewykorzystane bilety przepadną. Aby zobaczyć posiadane wejściówki, wejdź w zakładkę „Żądania” > „Bilety turniejowe” w lobby PokerStars.

Satelity VIP

Członkowie klubu VIP o statusie SilverStar i wyższym mają dostęp do specjalnych satelitów tylko dla graczy z Europy Środkowej i Wschodniej, dostępnych w podanych poniżej terminach. W każdym z nich gwarantujemy dodatkową nagrodę w postaci biletów do turniejów kwalifikacyjnych do Eureka Złote Piaski wyższego rzędu.

Status VIPWpisoweDataGodzinaNagroda
SilverStar + €3,30 Poniedziałki i czwartki: 6, 9, 13 i 16 czerwca 20:30 CET (14:30 ET) 1 bilet Eureka Złote Piaski wart €33 za każde €33 w puli nagród + dodatkowo 5 biletów
GoldStar + €11 Wtorki: 7 i 14 czerwca 20:30 CET (14:30 ET) 1 bilet Eureka Złote Piaski wart €162 za każde €162 w puli nagród + dodatkowo 2 bilety

W podanych niżej terminach odbywają się też satelity VIP za FPP:

TurniejWpisoweDataGodzinaNagroda
Satelita VIP Eureka Złote Piaski SilverStar+ 750 FPP Codziennie od 30 maja do 4 czerwca 17:00 & 19:00 CET (11:00 & 13:00 ET) 1 bilet do turnieju kwalifikacyjnego SilverStar+ Eureka Złote Piaski za każde 7500 w puli nagród + dodatkowo 1 bilet
1500 FPP Niedziela, 5 czerwca 13:00 CET (07:00 ET) 1 bilet do turnieju kwalifikacyjnego SilverStar+ Eureka Złote Piaski za każde 7500 w puli nagród + dodatkowo 2 bilety
Kwalifikacje VIP Eureka Złote Piaski PlatinumStar+ 10.000 FPP Sobota, 4 czerwca 14:00 CET (08:00 ET) 1 pakiet nagród Eureka Złote Piaski za każde 119.000 FPP w puli nagród + dodatkowo 1 pakiet

W turniejach tych gracze VIP mogą ominąć jeden etap kwalifikacji i wziąć udział w satelitach z mniejszą ilością uczestników, co zwiększa ich szansę za awans. Więcej informacji na temat programu lojalnościowego PokerStars znajdziesz na stronie Klubu VIP.

Jeżeli wcześniej nie grałeś na PokerStars, wystarczy, że pobierzesz nasze darmowe oprogramowanie , a będziesz mógł zacząć grać już po kilku minutach. W chwili, kiedy zaczniesz grać w pokera na prawdziwe pieniądze, zostaniesz członkiem Klubu VIP o statusie BronzeStar. Przysługuje Ci także nasz powitalny bonus za pierwszą wpłatę – 100% do $600.

Eureka Poker Tour to seria emocjonujących turniejów na żywo w Europie Środkowej i Wschodniej, rozgrywanych w najgorętszych miejscach regionu i oferujących nagrody wynoszące tysiące euro. Zapewnij sobie miejsce za darmo już dziś!

W razie pytań dotyczących turnieju Eureka Złote Piaski wyślij wiadomość na adres support@pokerstars.eu.

JESTEŚ NOWYM GRACZEM? POBIERZ
DARMOWE OPROGRAMOWANIE DO GRY

By zacząć grać, wystarczy pobrać darmowy program PokerStars. Ściągnięcie go jest proste.

Play Poker

Dowiedz się, jak pobrać program do gry.